Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

5 Inspiráló Film Az Év Elejére

Amikkel berúghatod a motort az újévi fogadalmaidon is!

2020. január 10. - [eureka]

Alig egy hete hagytuk magunk mögött a múlt évet. A legtöbbünk fejében ilyenkor nagy remények és még nagyobb elvárások kavarognak magunkkal valamint az újévvel kapcsolatban. De mind tudjuk, hogy a fogadalmaink többnyire az első húzósabb időszakig tartanak, a lelkesedést egykettőre bedarálják a szorgos hétköznapok.

Pontosan ezért készült ez a mini-gyűjtemény, hogy lendületet adjon neked, hogy belevágj a változtatásba, és motivációt adjon, amikor a legnagyobb szükséged lesz rá.

Legyen a célod akár, hogy egészségesebb életet élj, többet tegyél félre, lásd a világot, vagy hogy felszámold a mérgező kapcsolataidat - nézd meg a lenti filmek egyikét, ami témában passzol hozzá, és tedd meg a következő lépést! 

Az újév tiszta lapot jelent, használj fel minden segítséged, ami arra ösztönöz, hogy idén az eddigi önmagad még jobb verziójává válhass!

eureka_games_blog_ujev_fogadalom_filmek.jpg

 

1. “A BOLDOGSÁG NYOMÁBAN

 

Fogadalmad: A karrierépítésre fókuszálsz! 

Ha látod magad előtt a célt, készíts hozzá tervet, amin elindulhatsz, és vedd számításba a várható akadályokat is. Gyűjts össze könyveket, videókat, idézeteket, bármit, ami motivál téged, és vágj bele! Küzdj a célodért, és tarts ki akkor is, amikor mások már feladják körülötted. Az igazán sikeres emberek nem vártak a szerencsére, proaktívak voltak, és maguknak teremtették meg az előrelépési lehetőségeket. 

 

2. “BAZI NAGY GÖRÖG LAGZI"

 

Fogadalmad: Nyitott leszel a szerelemre!

Az ismerkedés egyszerre izgalmas és stresszes folyamat, ami a “ghosting” jelenség korában igencsak önbizalom-tépázó lehet. Ezért szánj időt az önismereti munkára és gondold végig őszintén, hogy mire van szükséged egy párkapcsolatban és te mit tudsz nyújtani a párodnak. Kérd a barátaid segítségét is, hogy tisztább képet alkothass magadról és magabiztosan tudj belevágni életed új fejezetébe. 

 

3. “AZ IGENEMBER

 

Fogadalmad: Kilépsz a komfortzónádból! 

Legyen szó akár arról, hogy megválnál egy régi rossz szokásodtól vagy belekezdenél valamilyen új hobbiba - a változás kezdetben kényelmetlen, félelmetes és frusztráló is lehet, ez tény. De a legtöbb esetben ezt a folyamatot át kell élni ahhoz, hogy igazán fejlődni tudj. Valószínűleg a bakancslistádon szereplő élmények legtöbbje is a komfortzónád határán túl vár rád, szóval hajrá!

 

4. “TELJESEN IDEGENEK

 

Fogadalmad: Jobb barát leszel!

Úgy tűnik, mintha a korod előrehaladtával arányosan csökkenne a barátaid száma. Persze egyre kevesebb a szabadidő és több a teendő, de a mai világban ez nem lehet kifogás a kapcsolataid elhanyagolására. Ha eszedbe jutottak valamiről, légy kezdeményező, és írd meg nekik vagy hívd fel őket, biztosan örömet szerzel vele! Ha pedig együtt vagytok, légy ténylegesen jelen és figyelj oda rájuk - az őszinte, mély beszélgetések összetartanak titeket akkor is, ha csak ritkán tudtok találkozni. 

 

5. “FOOD MATTERS”

 

Fogadalmad: Egészségesebb leszel!

Ez lehet a legnépszerűbb újévi fogadalom, ugyanakkor talán a legkomplexebb is, nem csoda, hogy a legtöbben pár hónap után feladják. Te ne ess ebbe a hibába, határozd meg pontosan, hogy milyen eredményt szeretnél elérni és készülj fel a hátráltató akadályokra is. A legfontosabb, hogy mielőtt bármilyen diétába, vagy edzéstervbe belevágnál, nézz utána alaposan, és próbáld meg apránként beiktatni az életedbe, ügyelve a testi-lelki egyensúlyod fenntartására

 

TE IDÉN TETTÉL FOGADALMAT? HA IGEN, MI VOLT AZ?

 

eureka_team_bodi_gabriella.png

 

Szerző: Bódi Gabi

EUREKA GAMES 


* fotó: Freepik - jogtiszta tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr2915402954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása