Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

Játékos tippek a családi békéért - Karácsonykor is!

Ezekkel az apró praktikákkal erősítheted a párkapcsolatodat a szürke hétköznapokban

2019. december 05. - [eureka]

A Karácsonyi Ünnepek közeledtét mindegyikünk pénztárcája megsínyli, ezért szívesebben fordulunk a kreatív, otthon is gyorsan és ötletesen kivitelezhető, zsebkímélő megoldások felé. A nagy hajtásban ráadásul gyakran elfeledkezünk arról is, hogy a játékok, a játékosság nyújtotta élmény nem luxus, hanem az életünkbe könnyedén beemelhető eszköz, ami egyszerre relaxál, fejleszt és nyit meg bennünket egymás felé. 

Ha nyitott szemmel járunk, számos remek digitális és offline játékosított megoldást fedezhetünk fel a környezetünkben ami máris könnyebbé/szebbé teszi a mindennapjainkat, pl. a Facebook emoji-k, az applikációk a telefonunkon, a bevásárló központok pontszerző kártyái/kuponjai vagy a villamos megállók interaktív táblái is ilyenek.

Miért hagynánk hát ki a játékok pozitív hatásait pont a magánéletünkből, ha néhány kreatív, praktikus ötlettel plusz költség nélkül feldobhatjuk a társunk vagy családunk napját? 

Kudo kártyák, élmény-kollázs vagy titkos üzenetek? Unaloműző és kedves módszerek arra, hogy erősítsétek a családotok egységét és a borongós napokon is könnyebben koncentrálhassatok egymás erősségeire a hiányosságok helyett.

Csapatunk játéktervező párosa, Réka és Zoli (a Mit Játsszunk? csatorna vloggerei) ebben a videóban most olyan motiváló, játékos ötleteket szedett össze, amiket Ti is könnyedén elkészíthettek otthonra, így dobva fel játékosan a szorgos mindennapokat.


HA A MUNKAHELYEDEN, VAGY CÉGES KÖZÖSSÉGEDBEN IS SZÍVESEN LÁTNÁL INNOVATÍV, HANGULATJAVÍTÓ, AKTIVIZÁLÓ ÖTLETEKET TŐLÜNK, AKKOR KERESS MINKET, ÉS ÜLJÜNK LE EGY KÖTETLEN BESZÉLGETÉSRE EGY KÁVÉ MELLETT!

 

 reka_eureka_bloghu.png

Szerző: Győri- Nádai Réka

 EUREKA GAMES

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr6515339698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása