Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

Erősödj velünk a HR Festen!

Találkozz az [EUREKA] csapatával a Lupa Beach-en!

2021. június 19. - [eureka]

2021-ben másodszor kerül megrendezésre az ország legnagyobb HR szakmai eseményének nyári kiadása, a HR Fest Lupa. Erre vártunk 1 éve, hogy legyen egy hely, ahol szabadon szakmázhatnak a HR-esek, mindezt koktéllal a kézben, a homokos vízparton.

Az év első személyes szakmai fesztiválján pedig ismét részt vesz az [EUREKA] Games csapata: három különböző programon és aktivitással várunk Benneteket a kapunyitástól egészen alkonyatig.

A bejegyzés a kép után folytatódik!

200057787_173797238087533_6594321331346959101_n.jpg

 

1. [EUREKA] Erősségfal


Gyere és áruld el nekünk, mi a Te szuperképességed! Várunk Téged a Skill Beachen, a Learning & Development színpad mellett.

Mi fog itt történni?

Gyere, és áruld el nekünk, mi az a szuperképességed, mely sikeressé tesz téged a munkában. Fogj egy matricát, írd fel rá a szupererődet, és ragaszd fel a HR Erősségfalra. A standunknál a látogatókkal együtt alkotjuk meg a falat, így a nap végére kiderül, hogy a HR Fest résztvevői miben igazán tehetségesek! 

A tehetséged pedig számunkra is különösen fontos, beszélgessünk tehát egyet kötetlenül arról hogyan erősítheted hatékonyan és stresszmentesen a saját és csapatod eredményességét! Mielőtt pedig elköszönsz tőlünk, ne feledd el átvenni az ajándékodat is.

 

2. Az Erőd Legyen Veled


A zsenialitás képlete benned is megvan - nézzük meg együtt, hogyan hozható ez felszínre! (Ígérjük, hogy a bonyolult matekot kihagyjuk!) 

Mit várhatsz ebben a 20 percben?

  • Két nagyszerű személyiséget, csapatunk oszlopos tagjait: Rékát és Gabit.
  • Kettő kétdimenziós szuperhőst.
  • És egy kérdést, melyre együtt keressük választ: mit tesz bennünket erőssé és kiemelkedőve a munkahelyen?

Bódi Gabi és Nádai Réka vár Téged ezen az interaktív előadáson a Learning & Development színpadon, 17:40-től.

 

3. HR Heroes Párbaj


A HR szuperhősök harmadszor állítják kihívás elé a HR Fest közönségét!
Tavaly szeptemberben bemutatkoztak a Lupa Beachen, majd novemberben pedig első közös, digitális küldetésükre indultak a HR Fest Online-on.

Idén pedig élőben is összecsapnak a HR Heroes Párbaj keretében! Gyűjtsd össze a szuperhős kártyákat, állítsd össze az ütőképes hős-paklidat, és győzd le a többieket az igazi csapatmunkával. 

Keresd az [EUREKA] csapat tagjai a HR Heroes Arénánál, és mérettesd meg a HR szuperhőseidet a többiek ellen, válogatott nyereményekért!

 

 Fejlődj és lazulj az [EUREKA] csapatával a strandon! Találkozunk június 24-én, a HR Fest Lupa Beachen!

 

  kalmar-peter-eureka-games-2-200x200.png

Szerző: Kalmár Péter - Eureka Games alapító

EUREKA GAMES 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr516598780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása