Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

Dobd el a karácsonyi csapatépítéssel kapcsolatos problémáid!

Most megajándékozunk a megoldásokkal!

2023. december 06. - [eureka]

Ahogy közeledik a karácsony, sok cégvezető és HR-szakember a csapatépítésre gondol (nagyon helyesen), hogy méltóan búcsúztassák az évet és tovább erősítsék a csapatszellemet. Azonban a karácsonyi csapatépítés számos kihívással járhat, és csak profi megközelítéssel garantálhatjuk a sikert. Az [eureka] csapata segít nektek, hogy könnyedén vegyétek az ünnepi szezont és a karácsonyi csapatépítés valóban egy kellemes és tartalmas kikapcsolódás legyen, ne pedig fejfájást okozó plusz stresszfakktor.

 

Mire érdemes odafigyelni, hogy elkerüld a karácsonyi rohanásból fakadó káoszt és zűrzavart?

  1. A programok és időpontok legyenek rugalmasak

Az év vége mindannyiunk számára kaotikus időszak. Az időpontok egyeztetése nehézségekbe ütközhet, mivel mindenki más-más ütemben rohan a karácsonyi készülődés és a munka között. Elfelejtett ajándékok, rokonlátogatás, karácsonyfa és csomagolópapír-hajsza…ismerős?

Engedd, hogy a résztvevők határozzák meg az időpontokat! Rugalmas lehetőségeket kínálva mindenki könnyebben be tud csatlakozni az eseménybe. Egy online játék, mint amilyen a Mikulás Mentőakció remek választás, ugyanis mindenki otthonról (vagy akár a munkahelyről) csatlakozhat, nem kell külön időt szánni a helyszínre érkezésre és a távozásra, az élmény és az eredmény mégis ugyanúgy érezhető, mintha egy közös térben lennétek!

  1. Vegyétek fel a harcot az év végi fásultság ellen!

Az év vége érthető módon fárasztó lehet, és a kollégák talán már kezdik is elveszíteni az elkötelezettségüket és érdeklődésüket a munka és a közös programok iránt.

A gondosan választott, motiváló és szórakoztató programok felpezsdítik a csapatot. Glamúr Lokál játékunk kreatív megoldásokat kínál, amelyekkel új lendületet adhatsz a csapatnak.

  1. Az erős narratíva itt is kiváló orvosság a stressz ellen!

A csapatod tagjai különböző háttérrel, érdeklődéssel és személyiséggel rendelkeznek, így fontos, hogy az esemény mindenki számára vonzó legyen. 

Az erős narratívával rendelkező játékaink, mint amilyen a vadiúj Kémjátszma nevű játékunk, segít pár órára kikapcsolni a túlhajszolt kollégákat – hiszen erre az időre előre meghatározott karakterek bőrébe bújhatnak és személyiségüktől függően, akár száz százalékig átadhatják magukat a szerepjátszás utánozhatatlan élményének – ha pedig netalán introvertáltabbak, bőven elég színjátékot kapnak a játékot vezető színészkollégáktól.

Akárhogy is, de a karácsonyi csapatépítés fontos, hogy extrán kiemelkedő és jó hangulatú rendezvény legyen, mert ilyenkor hatványozott hatékonysággal lehet valódi csapatot kovácsolni a munkahelyi közösségből. Ha pedig ezt szeretnéd, két szelet bejgli majszolása között érdemes szétnézz jobbnál-jobb játékaink közt! Még nem késő felejthetetlenné varázsolni az ünnepi csapatépítést!



A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr6118275407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása