Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

Hozd ki a legtöbbet a mindennapokból!

4 alkalmas Időgazdálkodás és Hatékonyság fókuszú ONLINE tanfolyam

2020. június 10. - [eureka]

Vállalkozóként és beosztottként is számunkra a COVID karanténidőszaka - ha nem is teljesen, de sok aspektusában - új élethelyzetet hozott, ami rengeteg alkalmazkodást kér. Előtérbe kerültek az egyéni soft skillek (önbizalom kérdésköre, selfbranding, kommunikációs készségek az üzleti és magánéletben, időmenedzsment, stresszkezelés…), melyek folyamatos fejlesztése szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy most egy következő szintre léphessünk a szakmánkban és magánéletünkben is.

Életünk központi elemévé vált tehát a változás és a változásra való felkészülés: nemcsak az üzleti világban köszönt ránk egy új korszak, melyben új típusú kihívásokkal kell szembenézniük. A lehetőség és az idő most adott a felkészülésre, hogy az újra ránk köszöntő mókuskereket és kihívásokat kikerülve újrakalibráljuk magunkat.

Önismereti fókuszú online tréningsorozatot indítunk Győri-Nádai Rékával, az Eureka Games trénerével és fejlesztőjével, hogy magunkra fókuszálva újra felfedezzük a megfelelő egyensúlyt és a munkánkat, életünket irányító mozgatórugókat.

eureka_games_onismereti_trening_2020julius.jpg

 

Nem tudom, hogy hozzam ki a legtöbbet a napjaimból!

Ha ez a gondolat mostanában egyáltalán nem merült fel benned, ne olvass tovább!

De ha szeretnél fejlődni, magabiztosabbá válni és megtanulnád még ügyesebben menedzselni a mindennapjaidat, akkor szeretettel meghívunk erre a 4 alkalmas Időgazdálkodás és Hatékonyság fókuszú ONLINE tanfolyamra.

 

Ez a képzés neked szól, ha…

 

…gyakran érzed úgy, hogy nem bírod a tempót.

…észre sem veszed, és szétfolyik az idő az ujjaid között.

…a munkád és magéleted egyensúlya némi újratervezést igényelne.

…előre eltervezed a napod, de valahogy mégsem sikerül kézben tartanod.

…új élethelyzetben találtad magad, amiben már nem tudod működtetni a megszokott rutinokat.

És legfőképpen akkor, ha egy inspiráló közösségi programra vágysz, ahol ismeretlenül is értenek, hiszen mindenki hasonló cipőben jár.

 

Amire számíthatsz:

 

✔ jó hangulatra, támogató és közvetlen légkörrel

✔ kis létszámos csoportra: max. 6 fő (létszámstop!)

✔ online találkozókra a kényelem és biztonság érdekében

✔ apró változtatásokra és mégis látványos eredményekre a mindennapokban

✔ azonnal beépíthető gyakorlatokra és hasznos praktikákra, amiket személyre szabottan emelhetsz át az életedbe

 

A tanfolyam részletei

 

Időtartam: Július 6-17 között, heti 2 x 90 perces alkalom. A tanfolyamot előtt egy kb. 20 perces egyéni beszélgetésben ismerkedünk meg, hogy a későbbi csoportos munka még hatékonyabb, és személyre szabottabb lehessen.

A képzés ára: bruttó 15.000 Ft (alanyi adómentes)

A képzés apropója: Ezt az egyedi fejlesztésű tréninget az Eureka Games csapatával céges munkacsoportoknak fogjuk oktatni hamarosan online és offline formában. Szerettem volna azonban a zárt képzés előtt egy nyitott lehetőséget is biztosítani az érdeklődő magánszemélyek és inspiráló vállalkozók számára is.

Ez a formula számomra is új terep, egy családi mozizás áráért vehetsz részt ezen a mentorprogram szerű, hasznos tudással felvértező képzésen. Fontos tudnod, hogy nem tervezek második nyílt tanfolyamot, így 6 regisztrálónak tudom biztosan ígérni a részvételt.

*a regisztráció a tandíj befizetésével válik véglegessé

 

Menetrend

 

1. Ha úgy érzed, hogy hasznos lenne számodra a képzés, add le a jelentkezésed 2020. június 27-ig az alábbi regisztrációs lapon: https://forms.gle/CCRvqteeWv715cC5A

2. Válasz emailben veszem majd fel veled a kapcsolatot, és elküldöm számodra a képzés, a fizetés és az online találkozók részleteit.

3. A képzés indulása előtt megismerkedünk egy egyéni beszélgetés alkalmával.

4. Az ONLINE képzés 2020. július 6.-17. között 4 alkalommal zajlik majd, előre egyeztetett időpontokban, alkalmanként 90 percben.

 

Ki vagyok én?

 

reka_eureka_bloghu.pngGyőri-Nádai Réka, önismereti és kommunikációs tréner az Eureka Games csapatában, a Mit Játsszunk? vlog tartalommenedzsere, és egy hároméves kisfiú anyukája vagyok.

Sohasem szerettem azokat a képzéseket, ahol azt éreztették velem, hogy rosszul csinálok valamit, és majd itt, most, instant megjavítanak engem, megmondják nekem a tutit, és innentől az életem egy rózsaszín habcsókon lebeg majd a tökéletesség felé.

Én abban hiszek, hogy napjaink során mindannyian a magunkhoz képest legjobbra törekszünk, mindössze vannak olyan praktikák vagy módszertanok, amiket még nem ismerünk, és amik segíthetnek még egyszerűbben, hatékonyabban, átláthatóbban végezni a tevékenységeinket.

Ha pedig közös gondolkodással, támogató környezetben, szakmai példákon keresztül megtapasztalhatjuk, hogy néhány ütős megoldással mennyi terhet levehetünk a saját vállunkról, akkor miért ne tennénk meg, nem igaz?

 

Szeretettel várunk!

Réka és az Eureka Games csapata

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress minket bátran és vedd fel velünk a kapcsolatot!  

EUREKA GAMES

fotó: Freepik - jogtiszta tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr8315802490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása