Eredményes és összetartó csapatokat fejlesztünk!

[eureka]

3 játékos ötlet, ami remekül oldja a karácsonyi feszkót

Avagy last minute tippek, hogy igazán tartalmasan teljen az együtt töltött idő

2019. december 18. - [eureka]

A karácsony tipikusan az az ünnep, amikor még azokkal a családtagokkal is találkozunk kicsit, akikkel egész évben maximum füstjelekkel kommunikáltunk, így nem csoda, ha az ünnepi vacsora után beáll a kínos csönd. Szerencsére egyre több család dönt úgy, hogy a zavart egymásra pislogás helyett társasjátékozást, vagy játékos programot is beépít a karácsonyi ünneplésbe, így oldva a hangulatot, és téve emlékezetessé az együtt töltött időt.

A kellemes légkör mellett ugyanis a játékok segítenek a zárkózottabb, introvertáltabb jelenlévőket is bevonni a beszélgetésbe, javítják a családtagok közötti kommunikációt és kapcsolatot azáltal, hogy észrevétlenül is oldják a feszültséget.

Hogy igazán játékosan telhessenek az ünnepek, most adunk 3 (társas) játékos tippet, ami nem viseli meg a pénztárcátokat, és biztosan szórakoztató pillanatokat nyújthat számotokra!

 eureka_games_last_minute_karacsony.jpg

1. BESZÉLGETÉSINDÍTÓNAK: AZ „IGEN? ÉS…” C. TÁRSASJÁTÉK

 

Ha egész évben el is rohantunk egymás mellett, a Karácsony remek lehetőséget nyújt egy kis lelassulásra és arra, hogy még jobban odafigyelhessünk a másikra. Az „Igen? És…”-ben ugyanis a közeli ismerőseinket és szeretteinket is új oldalukról ismerhetjük meg azáltal, hogy könnyed, szórakoztató és humoros kérdésekre válaszolunk magunkkal, és velük kapcsolatban. Ez a beszélgetésindító partyjáték az elmúlt évek legsikeresebb magyar társasjátékának a folytatása, ráadásul 440 izgalmas, mély ön és társismereti kérdést tartalmaz, így garantáltan okoz majd számotokra meglepetést.

 

2. ELMECSATÁHOZ: A „THE MIND” C. TÁRSASJÁTÉK

 

Kitaláljátok egymás gondolatait? Vagy éppen ez a gond, hogy sosem juttok dűlőre egymással? Ez a kooperatív (együttműködésen alapuló) társasjáték remek lehet a számotokra, ha szeretnétek végre nem csak rokonok, de egy igazi csapat is lenni. A “The Mind”-ban növekvő sorrendben kell kijátszanotok a kezetekben tartott lapokat úgy, hogy közben nem beszélgethettek, így meg kell éreznetek mikor jöttök sorra. Ez az ék egyszerű szabályokkal rendelkező, olcsó kártyapakli pár pillanat alatt a kínosból fókuszálttá változtatja a csendet, és felemeli a résztvevők tekintetét a mobilok képernyőjéről.

 

3. OKOS KIKAPCSOLÓDÁSHOZ SZŰKSZAVÚAKNAK: A „CSAK EGY” C. TÁRSASJÁTÉK

 

Egyszerű szabályok, mégis felejthetetlen játékélmény! Ez a "Csak Egy"! A játékosok célja, hogy egy szót elmagyarázzanak a társuknak, ám ehhez ahelyett, hogy beszélnének, csak egy ráutaló szót írhatnak a táblájukra. Azonban ha ezt a szót többen is felírták, az már nem használható, így a többiek fejével kezd gondolkodni mindenki, és szépen lassan egymásra hangolódik a család. Ami várható: figyelem, nagy nevetések, így minden korosztályt egy asztalhoz ültet – nem véletlenül lett 2019-ben ez a társasjáték az Év Családi játéka.

 

+1 INGYENES TIPP: EGYEDI ACTIVITY

 

Ha nincs nálatok semmilyen társas, könnyen csinálhattok is magatoknak! Osszátok fel a családot két csapatra, majd mindkét fél írjon fel 10-10 nyakatekert szót egy-egy lapocskára. A lényeg, hogy minél nehezebben elmutogatható szót válasszatok, ezek kitalálása máris acélossá kovácsolja majd a csapatotokat. Majd összehajtogatva adjátok oda a feladványokat az ellenfél alakulatnak, és vegyétek el az övéiket. A játék minden körében egy-egy  fő mindkét csapatból megpróbálja majd némán elmutogatni a többieknek az ellenfelek által feladott egyik szót. Ha sikerrel jár, a csapata pontot szerez. Válasszatok csapatnevet és csapjatok bele!

 

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK AZ EUREKA GAMES CSAPATA NEVÉBEN!

 

 reka_eureka_bloghu.png

Szerző: Győri- Nádai Réka

 EUREKA GAMES

 

 *Fotó: Freepik - jogtiszta tartalom

A bejegyzés trackback címe:

https://eureka.blog.hu/api/trackback/id/tr6015357710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása